Camp Scandinavia skandinaavisella johtoryhmällä!

Visiomme on, että Camp Scandinavia on innovatiivinen perheomistuksessa oleva yritys ja omien ortopedisen alueen tuotteidensa kautta kansainvälisesti tunnettu. Pohjoismaisella kotimarkkina-alueella tulee ortopediatekniikan olla perustana toiminnallemme. Luovuuden ja tiedon tulee edelleen vahvistaa markkina-asemaamme.

Tanskalainen myyntipäällikkö, ruotsalainen logistiikkapäällikkö ja markkinointipäällikkö sekä norjalainen toimitusjohtaja muodostavat nyt Camp Scandinavian skandinaavisen johtoryhmän. Onko tällä merkitystä sinulle asiakkaana? Ehkä ei lähtökohtaisesti, mutta pitämällä huolen siitä, että kaikki Pohjoismaat ovat edustettuina tuotekehityksessämme ja että teemme yhteis-

työtä Pohjoismaisten spesialistien kanssa, haluamme todella näyttää että panostamme kotimarkkinoihin Pohjoismaissa. Lisäksi  kaikki tuotespesialistimme ovat terveydenhoitoalalle koulutettuja ja meillä on paikallinen asiakaspalvelu joka maassa.

Sen kautta, että meillä on paikalliset toimistot Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa, voimme varmistaa, että tilaukset jotka ovat tulleet meidän käsittelyymme ennen kello 14.00, toimitetaan asiakkaalle seuraavana päivänä - riippumatta siitä onko kyse Tanskasta, Ruotsista, Norjasta tai Suomesta. 

Nyt kun ToeOFF-tuotteet ovat olleet markkinoilla yli 20 vuotta ja niitä on valmistettu yli miljoona kappaletta olemme päättäneet koota nämä tuotteet yhteen ja kutsua niitä ALLARD AFO nimellä. Olemme tämän vuoksi lanseeranneet myös oman www.allardafo.com nettisivun. Sivulta voit lukea tuotteisiin liittyvää historiaa sekä 40 tärkeää syytä miksi valita Allard AFO. Tulemme myös lanseeraamaan Allard AFO uutuuksia vuoden 2018 aikana.
Sen lisäksi, että olemme panostaneet neurologisista syistä johtuvien vammojen tuentaan, Elements Body tuotteiden jatkokehittämiseen ja uusien kangasortoosien kehitystyöhön, aloimme myös vuoden 2017 alussa työskentelemään diabeteshaavajalan kevennyshoitoon liittyvien ortoosien kanssa. Lanseeraamalla uniikin SBI Walker ortoosin, meillä on nyt kokonaisvaltainen nilkka/jalka-ortoosien ja kevennyspohjallisten tuotesarja, jonka valmistaja on tunnettu Italiasta kotoisin oleva Salvatelli Srl.
Odotamme innolla uusia vuoden 2018 mukanaan tuomia haasteita ja tavoitteemme on edelleen

Support for Better Life!

© 2018 Camp Scandinavia • All Rights Reserved