Camp Scandinavia kehittyy! 

Henkilöstö 
Syksyn 2018 aikana saimme vahvistuksia myyntiin. Tuotespesialistiemme määrä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa on kasvanut. Taustalla on halu antaa sinulle asiakkaana parempaa tukea ja koska olemme lisänneet tuoteryhmiä, oli aika saada lisäresursseja ulos markkinoille.  Toivomme, että sinä asiakkaana saat lisähyötyä laajennetusta palvelusta ja että tuotespesialistimme ovat tervetulleita vierailemaan luonasi. On itsestäänselvää, että kussakin maassa asiakastukemme ottaa myös ilolla vastaan puhelunne omalla kielellänne.  

Laatu
Laatujärjestelmäämme liittyen työ jatkuu. Camp Scandinavia oli yksi ensimmäisistä yrityksistä alallamme, joka sai 9001:2015 sertifioinnin. Nyt olemme jälleen eturintamassa ja sertifiointimme on päivitetty kattamaan myös uusi ISO 13485:2016. Lisäksi olemme valmistautumassa uusiin vaatimuksiin, joita MDR asettaa meille jatkossa ja tulemme olemaan hyvissä ajoin valmiita tätä varten. 

Uudet tuotteet 
Tuotepuolella olemme syksyn 2018 aikana esitelleet monia uusia tuotteita. Tuoteryhmässä Allard AFO lanseerasimme ToeOFF® Flow ortoosin. Tuotteessa on matalampi kannan korkeus, enemmän liikkuvuutta sagittaali tasossa ja joustavampi käynti.  Lanseerasimme myös uuden sarjan tukevia polviortooseja yritykseltä VQ Ortho Care. Valikoimassa on erilaisia OA-ortooseja ja joukko ligamenttiortooseja omine yksilöllisine ominaisuuksineen.  Kaikki nämä tuotteet ovat kuvastossa. Vuoden 2019 aikana tulemme esittelemään koko joukon uusia tuotteita niin ortoosikomponenteissä, ALLARD AFO:ssa ja lisäksi SOT-valikoimassa käsiä varten. 

Kaiken tämän teemme tunnuslauseemme nimissä:

Support for Better Life!

© 2020 Camp Scandinavia • All Rights Reserved