SBI Motus Diabetes Walker ortoosi

SBI Motus Diabetes Walker ortoosi on tarkoitettu haavaumien ja diabetesjalan haavojen hoitamiseen jalkaterän ja jalkapöydän alueella. Ortoosissa on stabiili muovikehikko, joka suoja tibiaa sekä irrotettava sisäosa, jota voidaan muotoilla kuumailmapuhaltimen avulla. Irrotettava täydellisesti rullaava keinupohja on tarkoitettu haavaumien plantaarivammojen hoitamiseen. Lisävarusteena on tilattavissa myös stabiili keinupohja, joka helpottaa akuutista krooniseen hoitovaiheeseen siirtymistä. Ortoosin kiinnitysnauhojen kohtaa voidaan siirtää ja ne voidaan varmistaa "irrotuksen estävän" järjestelmän avulla. Säädettävät 3x3 kiinnityspohjalliset ovat tarkoitettu kohdistettuun plantaarihaavaumien keventämiseen. Kiinnityspohjalliset koostuvat kolmesta eri kerroksesta ja kolmesta eri jäykkyystasosta (jäykkä, medium ja pehmeä), joita voidaan yhdistellä keskenään ja sovittaa yksittäisiin haavaumiin sopiviksi. SBI 3x3 kevennyspohjallissetti toimitetaan SBI Motus Diabetes Walker ortoosin mukana.

Käyttöalueet:

Haavaumien ja diabetesjalan haavojenhoitamiseen jalkaterän ja jalkapöydän alueella. Charcot jalan stabilisoimiseksi. Leikkauksen jälkeinen kuntoutus.

Muuta:

Saumatonta sukkaa tulee aina käyttää SBI-ortoosin alla. Sukan sisäpuoli on valmistettu pehmeästä froteemateriaalista ja se toimitetaan ortoosin mukana.

Tuotenro. Valitse vaihtoehto...

Vaihtoehdot

Tuotetiedot ja ohjeet

Videot

Tuotenro.MalliKokoVas/OikKengän koko
790150011SBI Motus Diabetes WalkerSmallBilateraalinen34 - 36
790150012SBI Motus Diabetes WalkerMediumBilateraalinen37 - 39
790150013SBI Motus Diabetes WalkerLargeBilateraalinen40 - 42
790150014SBI Motus Diabetes WalkerX-LargeBilateraalinen43 - 45
790150015SBI Motus Diabetes WalkerXX-LargeBilateraalinen46 - 48
© 2019 Camp Scandinavia • All Rights Reserved