Uusi Camp Helsinki avataan 16.11.2020

21 lokakuuta 2020

Uusi Camp Helsinki tarjoaa saman katon alta kaikki Campin palvelut: Camp Scandinavian ortoosit ja proteesit ja niihin liittyvät komponentit ja materiaalit, Camp Clinicin yksilölliset apuvälineratkaisut kuten ortoosit, proteesit, tukipohjalliset ja erityisjalkineet sekä Camp Mobilityn liikkumisen ja toimintaympäristön apuvälineet ja apuvälineiden muutostyöt ja huollot.

Uusi Helsingin toimipisteemme avataan viikolla 47 – 16.11.2020 Helsingin Pitäjänmäkeen Valimotie 17-19, 00380 Helsinki. Toimipisteemme sijaitsee 1. kerroksessa, takapihan puolella. Asiakasparkkipaikkoja ja inva-paikkoja on etupihalla kiinteistön pääsisäänkäynnin yhteydessä ja myös takapihalla katoksen alla (ajo ajopuomiportista). Sisäänkäynti tapahtuu joko pääovesta sisäkautta tai suoraan takaovesta ulkokautta. Molemmat sisäänkäynnit ovat esteettömät ja sähköisesti aukeavilla ovilla.

Camp Scandinavia valmistaa, maahantuo ja myy ortooseja ja proteeseja ja niihin liittyviä komponentteja ja ortoosimateriaaleja julkisen ja yksityisen terveydenhuollon toimijoille. Camp Scandinavian tuotteiden sovitukset ja myynti yksityishenkilöille tapahtuu jälleenmyyjiemme kautta. Jälleenmyyjämme löydät täältä: https://www.camp.fi/jalleenmyynti.  

Camp Clinic tarjoaa lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineratkaisuja kuten yksilöllisiä tukipohjallisia ja -jalkineita, ortooseja ja proteeseja. Apuvälineratkaisut suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Camp Clinicin valikoimassa on myös muita lääkinnällisenä kuntoutuksena myönnettäviä valmiita apuvälineitä kuten ortooseja, kompressiotuotteita ja erityisjalkineita. Lue lisää campclinic.fi

Camp Mobility myy ja huoltaa liikkumisen apuvälineitä ja muita toimintaympäristön apuvälineitä myös Helsingin toimitiloissa. Camp Helsinkiin voit varata apuvälineiden esittely- tai sovitusajan suoraan Uudenmaan alueen myyjiltämme: campmobility.fi/contactmobility
Apuvälineratkaisut valitaan aina yksilöllisen tarpeen mukaan. Apuvälineratkaisun suunnittelusta ja asiakaspalvelusta vastaavat terveydenhuollon ammattilaiset – aina ajanvarauksella.

Tervetuloa tutustumaan!
Palvelemme 16.11.2020 alkaen ma–pe  klo 8–16. – Ajanvarauksella varmistat parhaan palvelun!
Ammattilaisille tarkoitetut avajaisviikon koulutukset on muutettu etäkoulutus-webinaareiksi, joista lisäinfoa mahdollisimman pian.

Ajanvaraus Camp Mobility Helsinki: info@campmobility.fi puh. 045 728 3040 tai 040 6996 289 tai huolto 0400 408 083
Ajanvaraus Camp Clinic: info@campclinic.fi puh. 044 507 6880
Asiakaspalvelu Camp Scandinavia: info@camp.fi puh. 09 350 76 30