Camp Scandinavia 

Camp Scandinavia on yksi Pohjoismaiden johtavista ortoosien valmistajista. Olemme yli 70 vuoden ajan tarjonneet markkinoille innovatiivisia tuotteita ja vakiinnuttaneet asemamme luotettavana ja arvostettuna alan toimijana.

Jokaisen tulisi voida elää elämäänsä täysipainoisesti riippumatta siitä, millaisia toimintakykyyn liittyviä haasteita hän kohtaa. Mottomme Support for Better Life (Tukea parempaan elämään) avulla pyrimme edistämään juuri tätä. Liiketoiminta-ajatuksemme on selkeä: tarjoamme asiakkaillemme lisäarvoa innovatiivisilla tuotteilla, joita tuetaan osaamisella, luovuudella ja paikallisilla juurilla. Tavoitteenamme on jatkaa ortoosien kehityksen kärjessä.

Historiamme
Olemme ylpeitä siitä, että olemme perheyritys, jolla on laaja kokemus tuotekehityksestä, koulutuksesta ja myynnistä. Vuonna 2024 Camp Scandinavia täyttää 70 vuotta - lue historiastamme, tuotekehityksestämme ja sitoutumisestamme täältä.

Olemme osa Allard Support Groupia

Camp Scandinavia on tuotekehitys- ja myyntiyritys, joka on osa Allard Support for Better Life Groupia. Allard Supportilla on tällä hetkellä noin 400 työntekijää ympäri maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingborgissa, samassa paikassa jonne muutimme 50 vuotta sitten. Täällä sijaitsee varastomme, tukitoimintomme, asiakaspalvelumme, talous-, markkinointi-, it- ja henkilöstöosastomme.

Allard group

Camp Mobility

Camp Mobility on osa Camp Scandinavia ja Allard International -konsernia. Myymme tarkasti valikoitujen valmistajien pyörätuoleja, sähköpyörätuoleja, mopoja, sänkyjä, patjoja, istuintyynyjä, henkilönostimia, kävelytelineitä, happirikastimia ja hygienia-apuvälineitä.

Camp Mobility

Camp Clinic

Camp Clinic on yksilöllisiin lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineisiin ja niihin liittyviin ratkaisuihin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat tukipohjalliset, jalkineet ja ortoosit.

Camp Clinic

Ympäristö

Camp Scandinavialle on erittäin tärkeää, että harjoitamme toimintaa siten, että vaikutukset ympäristöön ovat mahdollisimman pienet ja huomioimme järkevät liiketoiminnan periaatteet.  Tämä koskee Campin työtä niin asiakkaille kuin heidän kanssaan sekä tavaroiden ja palvelujen toimittajia, joiden kanssa teemme yhteistyötä. 

Ympäristö

Työskentely kanssamme

Olemme kiinnostuneita osaavista ja innostuneista ammattilaisista, jotka voisivat vahvistaa tiimiämme. Jos olet kiinnostunut työskentelymahdollisuuksista yrityksessämme, voit olla yhteydessä meihin.

Yhteydenotot:

Piia Parikka                                                                                                        0400 138 756