Camp Mobility

Tampere Finland

Apuvälineiden myynti ja huolto

Camp Mobility on osa Camp Scandinavia ja Allard International -konsernia. Myymme tarkasti valikoitujen valmistajien pyörätuoleja, sähköpyörätuoleja, mopoja, sänkyjä, patjoja, istuintyynyjä, henkilönostimia, kävelytelineitä, happirikastimia ja hygienia-apuvälineitä.

Päätoimipisteemme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Sarankulmassa Tampereella. Muut toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa ja Oulussa.

Keskitymme Camp Mobilityssä, kuten muissakin Camp Scandinavian yksiköissä, vahvaan paikalliseen yhteistyöhön ja tarjoamme räätälöityjä ja yksilöllisiä ratkaisuja. Huollamme ja korjaamme kaikkia myymiämme tuotteita Suomessa.

Kaikilla myyntiedustajillamme ja tuotespesialisteillamme on usean vuoden kokemus alalta. Alueelliset myyntiedustajamme palvelevat sinua sekä Itä-, Länsi-, Etelä- että Pohjois-Suomessa. Teemme yhteistyötä apuvälinealan johtavien toimijoiden kanssa. Panostamme myös suomalaisten apuvälineiden käyttäjien tarpeiden kuulemiseen ja viemme kehitysideat eteenpäin maailman johtaville apuvälinevalmistajille.

Laatu ja ympäristövastuullisuus

Camp Scandinavialla on sertifioitu laatujärjestelmä (ISO90001). Laatujärjestelmä on otettu käyttöön myös Mobilityn toiminnassa. Olemme panostaneet ympäristövastuullisuuteen pakkausmateriaalin, elektroniikan ja akkujen osalta. Kierrätämme pakkausmuovit ja pahvit. Olemme RINKI ja SERTY -tuottajayhteisön jäsen. Konsernimme omistaa tuulivoimaloita, jotka tuottavat sähköä saman verran kuin yrityksemme käyttävät sähköä. Konsernin autopolitiikan mukaisesti autojen CO2 päästöt ovat max. 120 g.

Sosiaalinen vastuu

Pyrimme etsimään asiakkaillemme aina objektiivisesti parhaat ratkaisut. Sitoudumme eettisesti valmistettuihin tuotteisiin ja toimintatapoihin. Tuemme paikallisia ja kansainvälisiä organisaatioita. Konsernin omat hyväntekeväisyysjärjestöt ovat: DRALLA foundation, Breast Cancer Society ja Team “GetBackUPToday”.

Support for Better Life!