Allard AFO:t ovat tuotettu 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla

16 helmikuuta 2023

Olemme jo yli 25 vuoden ajan tarjonneet Allard AFO -ortoosien avulla tukea henkilöille, jotka kokevat kävelyvaikeuksien aiheuttamat haasteet päivittäisessä elämässä. Support for Better Life ulottuu paljon pidemmälle kuin pelkästään itse tuotteeseen. Allard Support Group:lla suhtaudumme vakavasti vastuuseemme vähentää tuotantolaitostemme hiilidioksidipäästöjen määrää. Allard Manufacturing, joka on AFO-ortoosien valmistava yksikkömme, toimii 100 prosenttisesti uusiutuvalla sähköllä, mikä vähentää hiilidioksidipäästöjä 95 prosenttia verrattuna uusiutumattomien energialähteiden käyttöön.

Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että Allardin AFO-ortoosit valmistetaan 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla.

Ympäristöä ystävällinen valmistus

Vaikka uusiutuvan sähkön käyttö on erittäin tärkeää, pyrimme myös vähentämään käyttämäämme sähköä kohdistamalla kulutuksen vähentämiseksi tuotantoprosessin eniten sähköä kuluttaviin osa-alueisiin. Jatkamme myös sellaisten hankkeiden toteuttamista, joiden tarkoituksena on pienentää hiilijalanjälkeämme muilla tuotantomme osa-alueilla, ja keskitymme erityisesti lämmitykseen ja jätteiden vähentämiseen.

Saimme hiljattain päätökseen hankkeen, jossa tiettyjen koneiden tuottama lämpö ohjataan takaisin rakennuksemme lämmitykseen. Lisäksi materiaalinleikkausprosessiimme tehdyt uudet modernit ratkaisut mahdollistavat tarkemman ohjelmoinnin, mikä vähentää merkittävästi materiaalihävikkiä.

Käynnistetyt hankkeet ovat osa Allard-konsernin tavoitetta olla täysin energiariippumaton tuotantolaitoksissamme tuuli-, aurinko- ja vesivoiman avulla.

Allard Manufacturing on Camp Scandinavian tytäryhtiö ja kaikkien Allard Groupin komposiittituotteiden valmistusyksikkö, yhteystiedot ja lisätietoja osoitteessa www.allardmfg.se.