Tiesitkö, että X-LITE® ei ole vain lääketieteellistä käyttöä varten?

3 joulukuuta 2020

Varaform on X-LITE® tuotesarja, jota käytetään erilaisiin luoviin tarkoituksiin, kuten maskit ja veistokset teattereissa ja filmialalla. 

Vet-LITE Vet-LITE tuotesarja on X-LITE® materiaali, jota eläinlääkärit käyttävät kipsauksissa, oli eläin pieni tai suuri. Materiaali on täydellinen tarkoitukseensa millä tahansa eläinlääkäriklinikalla, koska se on hengittävä ja helppo käsitellä ilman käsineitä.

Tavoitteemme on välittää korkealaatuisia tuotteita, jotka täyttävät asiakkaidemme toiveet ja samanaikaisesti vastaavat aikamme eri haasteisiin etenkin ekologisuuden ja ympäristön suhteen. Tuotteemme ovat myrkyttömiä ja kompostoitavia.  X-LITE® tuotteiden parissa on turvallista työskennellä, jopa raskaana olevien ja allergikkojen sekä astmaatikkojen. Materiaalia voidaan käsitellä ilman käsineitä eikä se vaadi erillistä ilmanvaihtoa. Tuotetta voidaan sahata/leikata ilman vaarallisen pölyn muodostumista. 

Mikäli haluat lukea enemmän X-LITE® perheestä ja Belgiassa olevasta RunLite yrityksestämme, jossa X-Lite valmistetaan, saat lisätietoa uudelta RunLite kotisivultamme; www.runlite.com.