ALFESS™, Toiminnallinen sähköstimulaatio

ALFESS™ on uusi innovatiivinen ratkaisu riippunilkan hoidossa. Tämän tyyppistä laitetta voidaan kutsua jopa Digitaaliseksi riippunilkkaortoosiksi, FES:ksi tai Neurostimulaattoriksi. Laite auttaa jalkaterän nostossa ja parantaa näin kävelyä. Algoritmi kerää sensorien antaman informaation tunnistamalla nopeuden ja jalkaterän kulmat ja Alfess lähettää sähköisiä impulsseja hermoon tukien jalkaterän nostoa.

Laite asetetaan sääreen polven alle. Apuvälineteknikko säätää ensimmäisessä sovituksessa stimulointiasteen. Tämän jälkeen käyttäjä voi itse säätää sitä joko laitteella, kaukosäätimellä tai applikaation avulla (joka on ladattavissa muiden applikaatioiden tapaan). Laite on taipuisa ja mukautuva muotoilultaan. Magneettilukko mahdollistaa pukemisen ja riisumisen helposti yhdellä kädellä. Laite voidaan asentaa kävelytilaan tai harjoitustilaan, jonka vuoksi käyttäjä voi tehdä kuntoutusharjoituksia joko fysioterapeutin kanssa tai itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti. Laite on helppo ladata ja käyttää, eikä se ole riippuvainen muista asetuksista. Sen muotoilu mahdollistaa bilateraalisen käytön.

Käyttöalueet:

Keskushermoston vammat kuten; Multippeli Skleroosi (MS), Aivohalvaus, CP-vamma, osittaiset selkäydinvauriot, traumaattiset aivovammat.

Kontraindikaatiot:

Ei käytetä yhdessä elektronisten monitorivarustusten kanssa, defibrillaattorin eikä korkeataajuuksisten lääketieteellisten laitteiden kanssa. FES hoitoa ei käytetä potilaille, joilla on tahdistaja. Älä käytä, mikäli sinulla on Autonominen dysrefleksia. Älä käytä FES:iä äskettäin suoritetun kirurgisen operaation jälkeen, sillä lihassupistukset voivat häiritä paranemisprosessia. Lisätietoa löytyy tuotteen mukana tulevasta käyttöohjeesta.

Muuta:

ALFESS™ NFR-sovitusortoosissa on laminoituna teksti "Not-for-resale". Sovitusortoosia tulee käyttää vain apuna sovituksessa ja sopivuuden arvioinnissa ennen oikean ortoosin valintaa.

Tuotenro. Malli Koko
28270 ALFESS™ (sisältää kaikki tarvikkeet) Yksi koko
28271 Jatkonauha Yksi koko
28272 Verkkoadapteri EU Yksi koko
28273 Verkkoadapteri UK pistoke Yksi koko
28274 Kaukosäätimen lisäjohto Yksi koko
28275 ALFESS ylimääräinen latausjohto Yksi koko
28277 Kaukosäädin -
28279 Ylimääräinen D-rengas magneetilla Yksi koko
28282 Alfess NFR Yksi koko
28283 Connect geeli 500 ml
Alfess Käyttöohjeet Play video
Alfess Käyttöohjeet
Alfess Tuotekalvo Play video
Alfess Tuotekalvo