FullStride™-polvinivel

FullStride™-polvinivel kontrolloi polvea mekaanisesti johtojärjestelmän avulla. Nivel lukittuu täydessä ekstensiossa ja avautuu automaattisesti tukivaiheen lopussa. FullStride antaa maksimaalisen kontrollin varus-/valgusinstabiliteetissa ja polvinivelen hyperekstensiossa. Nivel on vaihdettavissa SafetyStride-polviniveleen. Yhteensopiva useimpien nilkkanivelien kanssa. Polvi voidaan lukita siirtämällä niveltä mediaalipuolelta lateraalipuolelle tai päinvastoin.

Käyttöalueet:

M. Quadriceps heikkous, MS, halvaus, femoraalihermon vamma ja/tai lievä selkäydinvamma, inkluusiokappalemyosiitti.

Kontraindikaatiot:

Potilaan paino >100 kg, lonkan, polven tai nilkan lihaksiston spastisiteetti, merkittävä jalkojen pituusero, jossa vahingoittunut jalka on lyhyempi, polvinivelen ekstensiokontraktuurat.

Muuta:

FullStride-nivel on tarkoitettu 19 mm kiskoille. Mukana toimitetaan sekä lateraaliset että mediaaliset kiskot. Kuvassa niveleen on asennettu Slim Line Double Action-nilkkanivel ja Slim Line jalustin. PreSTRIDE-sovitusortoosia voidaan käyttää arvioimaan FullStride:n sopivuutta asiakkaalle. Demo-ortoosi on tarkoitettu vain näyttöä, ei sovitusta varten.

Tuotenro. Malli Materiaali Vas/Oik
628370000 FullStride AL Alumiini Bilateraalinen
628380000 FullStride RT Ruostumaton teräs Bilateraalinen
932400000 FullStride demo-ortoosi lainattavaksi - Bilateraalinen
932500000 PreSTRIDE sovitusortoosi lainattavaksi. Ortoosia voi säätää/muokata. Vasen
932510000 PreSTRIDE sovitusortoosi lainattavaksi. Ortoosia voi säätää/muokata. Oikea