BOSTON Skoliosis Night Brace

Yökäyttöön tarkoitettu skolioosikorsetti. Korsettia tulee käyttää vähintään 7 tuntia yössä. Moduuli on valmistettu 3 mm paksuisesta polypropyleenista ja saatavana on kaksi vaihtoehtoa: Pysyvästi kiinnitetyn pehmusteen kanssa tai irrotettavalla pehmusteella. Korsetin alla tulee käyttää aluspaitaa. Nauha ja solki kuuluvat toimitukseen.

Käyttöalueet:

Tuote on tarkoitettu idiopaattisten skolioosien hoitoon seuraavan ohjeistukseen mukaan; Pienempi mutka: noin 25° - 45° Cobb-kulma, kehittymätön selkäranka (Riser 0-3); Apex enintään Th9 tasolla; Kaksoismutkien hoito vaatii korkeamman osaamistason. Kaksoismutkissa on hoidon oleellisena osana kyky tunnistaa primäärit ja sekundäärit käyryydet. Kaksoismutkan hoidossa primäärin tulee olla Thorakaalinen. Mikäli primäärisenä on Lumbaalinen mutka, ota yhteyttä meihin lisätietoja varten.

Muuta:

Korsetti on saatavana vain valkoisena copolymeeri moduulina. Se voidaan tilata täysin kuvioituna kuviokaavakkeen mukaisilla kuvioilla. Jos korsetti tilataan kuvioituna on sisäosa aina valkoinen. Kehikko voidaan myös tilata siirtokuvilla, jotka ovat esillä "Boston Transfer"- kaavakkeessa. Lisätietoa kuvioista saat asiakaspalvelustamme. Käytä kokotaulukkoa standardikokoihin. Mittatilatussa korsetissa täytä mitat tilauskaavakkeeseen.

Tuotenro. Malli Tyyppi
29720 Viimeistelty - irrotettavalla pehmusteella Mittatilaus
29721 Viimeistelemätön - irrotettavalla pehmusteella Mittatilaus
29722 Viimeistelty - kiinnitetyllä pehmusteella Mittatilaus
29723 Viimeistelemätön - kiinnitetyllä pehmusteella Mittatilaus
Boston Night Brace MTM low Play video
Boston Night Brace MTM low