Ympäristö

Camp Scandinavialle on erittäin tärkeää, että harjoitamme toimintaa siten, että vaikutukset ympäristöön ovat mahdollisimman pienet ja huomioimme järkevät liiketoiminnan periaatteet.  Tämä koskee Campin työtä niin asiakkaille kuin heidän kanssaan sekä tavaroiden ja palvelujen toimittajia, joiden kanssa teemme yhteistyötä. 
        

SERTIFIKAATIT JA STANDARDIT

CAMP SCANDINAVIA AB (Ruotsi, Norja, Tanska ja Suomi) ja Allard Int. on sertifioitu ISO 9001:2015, ISO14001:2015 mukaisesti.

PAINOTUOTTEET

Käytämme yritystä, joka on ISO 14001 sertifioitu ja joka käyttää Joutsenmerkki-paperia tai FSC-tunnistettavaa paperia. Meille on tärkeää toimia näin koko yrityksessämme. Painotuotteemme valmistetaan pääasiallisesti digitaalisella painoprosessilla, mikä ei vaadi samoja kemikaaleja kuin muut painotekniikat.

PAKKAUKSET

Vähentääksemme kuljetusten määrää muualta maailmasta, vaadimme toimittajiamme käyttämään mahdollisimman joustavia paketteja. Monet tuotteet toimitetaan meille ilman pakkausta ja olemme sopineet tavaran toimittajiemme kanssa, että pakkaamme itse nämä tuotteet Helsingborgissa. Pakkausmateriaali, jota käytämme ensisijaisesti tuotteissamme on kierrätetystä materiaalista. Muovipakkaukset voidaan heittää muovikeräykseen ja pahvit pahvinkierrätykseen.

AJONEUVOMME

Tavoitteenamme on, että ne työntekijät, joilla on työsuhdeauto, valitsisivat ympäristöluokitellun vaihtoehdon ja suunnittelisivat aktiviteettinsa mahdollisimman pitkälti huomioiden ympäristökuormituksen vähentämisen.

KULJETUKSET

Työskentelemme mahdollisimman pitkälti kuljetusyritysten kanssa, jotka takaavat ympäristöystävälliset kuljetukset, sekä Skandinavian sisä- että ulkopuolella.

ENERGIA

Allard Support for Better Life (emoyhtiömme)  on investoinut tuulivoimaan vähentääksemme riippuvuutta sähköstä, jota tuotetaan ei uusiutuvista lähteistä ja tukee tätä kautta siirtymää vihreään sähköön.

TUOTANTOVASTUU

Tuotantovastuulait täyttääksemme olemme liittyneet FTI:in, Förpacknings & Tidningsinsamlingeniin yhdessä El-ringin kanssa Ruotsissa. Muissa maissa seuraamme aktiivisesti kunkin maan lakeja ja säädöksiä.

TURVALLISET TUOTTEET

Tuotekehityksellemme on tärkeää, että ne tuotteet, joita myymme ja tuomme markkinoille ovat turvallisia käyttäjillemme sekä heille, jotka viimeistelevät tuotteet. Tuotteet, joita valmistamme testataan toiminnallisesti ja tuotteet, joissa on ihokontakti, testataan riippumattomattomassa laboratoriossa (SGS) varmistaaksemme etteivät ne sisällä haitallisia aineita. Samat korkeat vaatimukset asetamme luonnollisesti myös ulkoisille tavarantoimittajille.