Seminaarit ja koulutukset

Vallitsevissa olosuhteissa emme pysty järjestämään pidettyjä seminaarejamme, kuten Allard AFO seminaari. Sen sijaan tarjoamme digitaalisesti TEAMSin tai muiden digitaalisten kanavien kautta tuote-esittelyjä. Mikäli olet kiinnostunut tietystä tuoteryhmästä ja toivot tuoteasiantuntijoidemme olevan sinuun yhteydessä, otathan yhteyttä asiakaspalveluun 09-350 7630 tai info@camp.fi.

Koulutus on tärkeä osa Camp Scandinavian liiketoimintaa. Koulutustemme tarkoituksena on näyttää erilaisia ratkaisuja ja mahdollisuuksia, jotka voisivat auttaa sinua ja tiimiäsi saamaan uusia vaikutteita, ideoita ja työkaluja onnistuneeseen hoitotulokseen. Camp Scandinavian luennot voivat esimerkiksi olla rakentuneita tapaus-kuvauksista, missä erilaisilla ratkaisuilla tavoite ollaan saavutettu. Yksi suosituimmista koulutuksistamme on seminaari, joka järjestetään yhteistyössä laillistetun fysioterapeutin Jessica Pernevik-Muthin kanssa. Jessica on erikoistunut normaaliin liikerataketjuun, joka voidaan myös yhdistää AllardAFO-tuoteperheen tuotteiden kanssa.

Alapuolella näet tulevat koulutuksemme/seminaarimme. Klikkaa haluamaasi koulutusta/seminaaria lukeaksesi lisätietoa siitä. Voit myös ilmoittautua mukaan tällä sivulla.

Tällä hetkellä tiedossa ei ole suunniteltuja seminaareja.