Elements Body - Housut lyhyillä tai pitkillä lahkeilla

Elements Body on lycraneuloksesta valmistettu ortoosi, joka on rakennettu useasta kangaskaistaleesta. Ortoosi on valmistettu siten, että se antaa jatkuvaa proprioseptiivista palautetta paineen ja vastuksen muodossa vartalolle ja raajoille. Puvun toiminta perustuu siihen, että se istuu napakasti kehoa vasten antaen paineen tunteen vartalolle ja raajoille ja siten lisää ryhtiä ja stabiliteettia. Lisäämällä asentoaistien herkkyyttä, proprioseptiikkaa - (henkilön kykyä aistia eri raajojen asentoa ja liikettä) voidaan parantaa myös hienomotoriikkaa sekä toiminnallisia suorituksia. Erilaisten materiaalin vahvistuksien avulla voidaan kontrolloida fleksiota, ekstensiota, pronaatiota ja supinaatiota.

Käyttöalueet

Cerebral Pares, synnynnäinen aivovamma, synnynnäinen selkäydinvamma, pikkuaivojen rappeuma (ataksia), Atetoosi, Spina Bifida, halvaus, MS, pysyvästi matala tonus, Ehlers-Danlosin syndrooma, yliliikkuvuus - nivelten laksiteetti.

Muut dokumentit

Ortoosi tilataan ja valmistetaan yksilöllisten mittojen mukaisesti. Ortoosi voidaan tehdä kokovartalo-puvuksi lyhyillä tai pitkillä hihoilla ja lahkeilla ja käsineiksi avoimilla tai suljetuilla sormiosilla. Vahvistukset ja vetoketjut voidaan ommella tuennan tai toiminnallisuuden tarpeen mukaisesti. Puvunmallin päättää terveydenhuollon ammattilainen usein yhdessä lääkärin kanssa. Mittojen ottaminen edellyttää koulutuksen saamista. Paras tulos saavutetaan kun ortoosia käytetään vähintään 6 tuntia päivässä. Pukua tulee aluksi käyttää lyhyempia aikoja ja tasaisesti lisätä käyttöaikaa kunnes 6 tuntia päivässä saavutetaan. Pukua ei tule käyttää yli 8-10 tuntia päivässä. HUOM! Elements Body ortoosia ei tule käyttää yöllä. Saadaksesi tilauskaavakkeita, artikkeleita ja kliinisiä tutkimustuloksia ota yhteyttä Camp Scandinavian asiakaspalveluun.

Aiheeseen liittyvät tuotteet